2009 - Den Oilsjterse kamasoetra

Eindresultaat:

8e plaats op 13 groepen

LDVD beeldde op een ludieke manier enkele seksstandjes uit de Kamasutra uit in de stoet. De leden waren verkeled als Love Guru's, die ook samen met een olifant op de wagen terug te vinden was.

Ter promotie van hun onderwerp brachten ze het boekje 'Den Oilsjtersen kamasoetra' uit voor 5 euro. In het boekje stonden 69 standjes, getekend door enkele leden van de groep: Steven De Bolle, Kristof Van Langenhove en Nicolas Keppens. In het boekje werden enkele Aalsterse uitdrukkingen, zoals pizjemazjoeren' in de kijker gezet. Prins Jurgen Cooman kreeg het eerste exemplaar van de groep.


Hun uitleg: Den Kamasoetra op zèn Oilsjters: t Goil boeksken! LDVD? Uitgekeken op je vrouw? Of loopt je liefdesleven spaak door de financiële crisis? Geen nood! LDVDs Love Goeroe staat je bij met raad en daad! Met zijn 69 Oilsjterse standjes ben je zo weer gelanceerd! Lossendeirdeveirdeirdeir brengt dit jaar een Aalsterse versie uit de Kama Sutra. Geen ordinair boekje, maar een op en top ludieke uitwerking. Drie tekenaars uit eigen rangen personaliseerden 69 standjes op zèn Oilsjters. Problemen met één van de standjes? SMS Love Goeroe naar 6969.


Stoetliedje:

Beelden stoet: